Üdvözöljük Webáruházunkban! Kínálatunkban megtalálja az egyedi reklámajándékokat, fényképes ajándékokat, nyomdai termékeket, praktikus ajándékokat, egyedi falmatricákat, serlegeket, díjakat és sok minden mást!

Dínó jelmez

Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
Dínó jelmez
11 431 Ft
Nincs raktáron
Részletek

 •  Vágtass be a buliba egy DÍNÓ hátán!   Tedd felejthetetlenné az idei Szilvesztert!    Vonzd magadra mindenki tekintetét!    Légy te a buli legnagyobb partiarca!   Légy te az, aki beidomított egy T-REX-et!


  Már várod az idei szilveszteri bulit, de még nincs ötleted, hogy mivel tedd emlékezetessé? Gondolom, hogy nem szeretnél egy újabb sablonos csontváz, vagy újabb filmkarakter lenni, amelyekből lesz vagy 4-5 darab ugyanazon a bulin!
  Tedd parkolópályára a megszokott öltözékeket. Légy eredeti, légy különleges! Viselj egy olyan eredeti és különleges jelmezt, amellyel biztosan nem találkozol! Keltsd fel mindenki figyelmét, légy te a legnagyobb partiarc!
  A Dínó jelmez ebben segít neked. Garantáltan felejthetetlen leszel az éjszaka folyamán! Mindenki emlékezni fog rád, valamint mindenki selfie-t akar veled csinálni.
  Légy TE az éjszaka SZTÁRJA! Szoríts mindenki mást a háttérbe!


  Hasznos tudnivalók:


  4 db AA elem működteti a beépített elektromos pumpát, ami 60 másodperc alatt felfújja menetközben is pótolja a jelmez levegőveszteségét, így nem kell attól tartanod, hogy idő közben leereszt alattad. Mérete miatt felnőtteknek, és 150 centiméternél magasabb ifjú felnőtteknek ajánljuk.
  A jelmez tulajdonsága

  i
  • - Anyaga: poliészter


  • - Színe: zöld


  • - 4 db AA elemmel működik.


  • - Felpumpálásának ideje: 1 perc  Mit rejt a termék doboza?

  • - 1 db dínó jelmezt

Adatok
Cikkszám
H-DHJ-136
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek