Üdvözöljük Webáruházunkban! Kínálatunkban megtalálja az egyedi reklámajándékokat, fényképes ajándékokat, nyomdai termékeket, praktikus ajándékokat, egyedi falmatricákat, serlegeket, díjakat és sok minden mást!

Kutya biztonsági öv autóba

Kutya biztonsági öv autóba
Kutya biztonsági öv autóba
Kutya biztonsági öv autóba
Kutya biztonsági öv autóba
Kutya biztonsági öv autóba
1 821 Ft
Részletek

 • Utazzon kiskedvenced is biztonságban!

  Erős, mégis kényelmes védelmet nyújt kutyusodnak.

  Méretre állítható.  Bármelyik autó csatjába csatlakoztatható.  Kutyusod gyakran utazik veled az autóban?
  Biztonságosabbá szeretnéd tenni számára a kocsikázást?  Az autók biztonsági öve a felnőtteket és a gyerekeket is jól védelmezni, azonban a házi kedvenceknek már nem nyújt megfelelő biztonságot. Pedig a fő a biztonság felkiáltás rájuk is ugyanúgy vonatkozik.  Persze kényelmes és kecsegtető megoldásnak tűnhet csak úgy beültetni őket az egyik ülésre vagy egy hordozóba, esetleg ölbe venni, azonban ezek veszélyesek lehetnek rájuk nézve. Ezért inkább használd Te is a Kutya biztonsági övet, amellyel kutyusodat biztonságosan be tudod csatolni bármelyik autóban!
  Hasznos tudnivalók:  Az öv állítható 68 cm-ig, hogy kényelmesen mégis stabilan fogja fogni az út során a kutyusodat.  Kifejezetten kisméretű kedvencekhez alkalmas, akiket nem tudod bekötni a kocsi övével, mint nagyobb társaikat. Közvetlenül a kocsid csatjába csatlakoztathatod, így stabilan fogja majd a kisállatodat.  A biztonsági öv ad valamennyi mozgásszabadságot is, mert négylábú kedvenced tud ülni, állni és feküdni is, miközben le van kötve a termékkel.  A Kutya biztonsági öv tulajdonságai:  Méret: állítható (42-től 68 cm-ig)  Anyag: nejlon  Szín: változó színekben
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Kutya biztonsági öv autóba


Adatok
Cikkszám
E-BIZ-576
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek