Üdvözöljük Webáruházunkban! Kínálatunkban megtalálja az egyedi reklámajándékokat, fényképes ajándékokat, nyomdai termékeket, praktikus ajándékokat, egyedi falmatricákat, serlegeket, díjakat és sok minden mást!

Medence Szűrő Tisztító

Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
Medence Szűrő Tisztító
ÚJ
Medence Szűrő Tisztító
13 690 Ft
Részletek

 • Hasznos Tudnivalók:  A Medence Vízszűrő Tisztító működése pofonegyszerű. Először is találsz 1 gombot a tisztító fejten. Ez egy kétállású gomb be- és kikapcsoló gomb. Illetve egy víznyomás szabályzó is helyet kapott az eszközön. Ezzel tudod beállítani, hogy milyen erősségű vízsugarak távozzanak a tisztítófej nyílásain keresztül.  Használatához csatlakoztasd a tisztítót egy slagra, nyisd ki a csapot, nyomd le a tisztítón található gombot, hogy szabaddá tedd a víz útját és már tisztíthatod is vízszűrődet. Ha kevésnek érzed a víz nyomását a nyomásszabályzó segítségével állíthatsz rajta.   
  A Medence Vízszűrő Tulajdonságai:  Mérete: 9.2x28.5cm  Anyaga: ABS  Nyomásszabályzóval ellátva  Be-és kikapcsoló gomb  Különleges kialakítású, bordázott fej  Gyorscsatlakozóval is használható  Alkalmas a vízszűrők tisztántartására, újszerű állapotának fenntartására (pl. medence,  jakuzzi stb.)  Megnöveli a vízszűrő élettartamát  Hatékonyan távolítja el a szennyeződéséket anélkül, hogy károsítaná a vízszűrődet
  Mit rejt a terméked doboza?  1db Medence Tisztító Fej  


  Eltömődött, szennyeződésekkel teli medencéd vízszűrűje? Hiába próbálod kisikálni belőle a koszt csak pár nap után kezdheted előröl? Már-már a vízszűrű cserén gondolkodsz? De pár hét elteltével kezdheted előröl az egészet?
  Szakítsd meg ezt az ördögi kört a Medence Szűrő Tisztítóval!  Ezzel a Szűrű Tisztítóval újra ragyogó tisztává varázsolhatod, régi bezöldült szűrődet. Így megspórolod magadnak az új szűrű árát.


  Bordás kialakítású feje a szűrők lamellái közé tud hatolni, így nincs menekvése a legutolsó szennyeződéseknek sem.  Felejtsd el a súrolókefét és társait, mert ezzel csak kárt teszel a szűrődben, rontva ezzel a hatásfokát!  Szerezd be a Medence Szűrő Tisztítót és varázsold újjá, régi, szennyeződött szűrődet.Adatok
Cikkszám
KBS-613
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek