Üdvözöljük Webáruházunkban! Kínálatunkban megtalálja az egyedi reklámajándékokat, fényképes ajándékokat, nyomdai termékeket, praktikus ajándékokat, egyedi falmatricákat, serlegeket, díjakat és sok minden mást!

Napelemes pók

Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
Napelemes pók
2 279 Ft
Részletek

 • Kiváló ajándék ötlet, ha valami igazán egyedit szeretnél adni.

  Remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

  Környezetbarát kialakítása biztos, hogy el fogja nyerni a tetszésedet.   
 • Szórakoztató és egyedi ajándék után kutatsz?  Nem kell messzire menned és órák hosszat válogatnod, a Napelemes pókkal nem lőhetsz mellé. Legyen bármi az alkalom, ez a tréfás kütyü mindig jó hangulatot fog varázsolni és felejthetetlenné fogja tenni az ajándékozást. 


  Hasznos tudnivalók:  A játék potrohán található napelemnek köszönhetően működtetéséhez nincs szükség vezetékre vagy elemre, elég csak a napfényre kihelyezned és az azonnal életre fog kelni. Előre-hátra fog mozogni, ami olyan hatást kelt, mintha csak élelmet keresne. Ha pedig nem süt a Nap se búslakodj, egy halogén lámpával is mozgásra bírható a robotpók.  A Napelemes pók garantáltan mosolyt fog csalni mindenki arcára, hiszen ki ne örülne egy ilyen mókás meglepetésnek?  Adj vidámságot ajándékba!   
  A Napelemes pók tulajdonságai:  Mikro-vibrációs motor vezérli közvetlenül a napfényből  Életkor: 10+  Méret: 8,8 x 5,8 x 2 cm  Napelem panel méret: 3 x 1 cm


  Mit rejt a termék doboza?  1 db Napelemes pók   


Adatok
Cikkszám
D-NEP-011
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek