Egyéb gravírozható termékek

A gravírozható termékek rendkívül sokoldalúak és egyedi módon személyre szabhatóak. Az eljárás során egy speciális technika segítségével a felületen keresztül gravírozóberendezéssel feliratokat vagy mintákat készíthetünk. A gravírozás lehetőséget ad arra, hogy elkészítsünk egyedi dísztárgyakat, ajándékokat, emléktárgyakat vagy akár céges logóval ellátott termékeket.

A gravírozható termékek közé tartoznak például ékszerek, kézírásos medálok vagy gyűrűk, de gravírozhatunk üvegfelületeket, tükröket, porcelántárgyakat, természetes vagy műanyag alapanyagú eszközöket, kulcstartókat, bélyegzőket és még sok más tárgyat.

Ennek a technikának az egyik fő előnye, hogy tartós és időtálló eredményeket produkál. A gravírozás nem kopik, nem hámlik le, és nem veszít a minőségéből a felirat idővel sem. Ezáltal ezek a tárgyak ideális ajándékok lehetnek különleges alkalmakra, mint például esküvők, születésnapok, évfordulók vagy karácsony. Emellett a gravírozás lehetőséget ad a látható, személyes üzenetek megörökítésére, amelyek hosszú időre emléket állíthatnak.

A gravírozható termékek sokfélesége és az egyedi tervezési lehetőségek miatt ezek a termékek széles körben elérhetőek, és megfelelnek mindenki ízlésének és igényeinek. Legyen szó akár saját tulajdonú dísztárgyról vagy céges ajándékról, a gravírozás lehetőségei végtelenek és garantáltan maradandó hatást gyakorolnak.

Gravírozható egyedi bambusz sörnyitó
1 309 Ft
Egyedi gravírozott fakanál
1 999 Ft
-29%
Gravírozható egyedi bambusz napszemüveg
2 835 Ft 
1 999 Ft
Bambusz vágódeszka, egyedi gravírozással is kérhető
2 495 Ft