Egyedi fényképes póló készítés, nyomtatás

Az egyedi fényképes póló készítés és nyomtatás olyan folyamat, ahol a vásárlók felhasználhatják a saját tervezésüket vagy fényképeiket, grafikájukat ahhoz, hogy egy különleges és egyedi pólót kapjanak kézhez. Ez lehetőség arra, hogy a legkedvesebb emlékeinek, mintáinkat feliratainkat viselhessük magunkon.

A mintádat vagy feliratainkat egyszerűen feltöltheted a részünkre vagy választhatsz az előre elkészített mintáink közül amit IDE KATTINTVA megtekinthetsz. Ezek között megtalálhatóak önálló grafikai munkák, vicces és motivációs idézetek, valamint képek és logók, amelyek személyre szabhatók és igényeid szerint egyedileg módosíthatók.

Az egyedi pólók anyagát tekintve 100%-os pamut pólókat használunk.

Az egyedi fényképes póló készítés, nyomtatás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy olyan ruhaneműket viselhessenek, amelyeket senki más nem hordhat ezért ez egy közkedvelt ajándék is ami minden alkalomra személyre szabható. Egyedi pólók készítése a legjobb módja annak, hogy olyan ruhadarabokat készítsünk, amelyek tükrözik a személyiségünket és a stílusunkat, és amelyek minden alkalomra megfelelnek ha esetleg ajándékozásra kerülne a sor.

Oszd meg velünk az ötleteid és segítünk a tervezéstől kezdve a kivitelezésig, hogy tényleg olyan egyedi pólód legyen amit megálmodtál magadnak.

ÚJ
Egyedi fényképes póló készítés
2 757 Ft
-14%
Egyedi fényképes gyerek póló készítés
4 776 Ft 
4 093 Ft